Olet täällä: Etusivu » Blogi » Lego-ohjeet netissä – Ne ovat täällä

Lego-ohjeet netissä – Ne ovat täällä

Lego-ohjeet netissä – Ne ovat täällä

Ovatko Lego-ohjeet hukassa? Et ole ensimmäinen henkilö jolle näin on käynyt. Lego-palikat ovat kestävää tekoa ja säilyvät usein jopa sukupolvelta toiselle. Näin ei kuitenkaan ole Legojen ohjeiden laita vaan ne tuppaavat katoamaan kuten pesukoneisiin katoavat sukkaparitkin.

Palikkatesti.fi kasasi yhteen kolme paikkaa mistä löydät lego-ohjeet helposti ja vaivattomasti. Toivottavasti näistä linkeistä oli apua ja Lego-ohjeet löytyivät. Jätä terveisesi meille kommenttikenttään.

LEGO:n kotisivut – Aivan oikein. LEGO:n kotisivuilta löytyy Lego-ohjeita niin teeman, kuin legon sarjanumeronkin mukaan. Lego-ohjeet voi ladata omalle koneelle .pdf-muodossa.

Worldbricks – Erittäin hyvä kokoelma Lego-ohjeita. Ohjeet on järjestelty erittäin hyvin. Lego-ohjeet voi ladata omalle koneelle .pdf-muodossa.

Peeron – Myös erinomainen paikka, josta löytyy paljon Lego-ohjeita.

Brickfactory - Brickfactory sivuilta löydät joitakin Lego-ohjeita (myös vanhoja). Ohjeet eivät ole ehkä parhaiten järjestetty, mutta melko helposti löydettävissä.

Kirjoittaja

Legojen väsymätön pakertaja

Kirjoittaja on Legojen suuri ystävä, aikuinen mies joka leikkii legoilla. Markon sisäinen LEGO-minifiguuri on herännyt henkiin vuosien tauon jälkeen. Seuraa Markoa Google+:ssa. Markon verkkokaupasta saat legot halvalla netistä.

Kirjoituksia : 53

Kommentit (1)

  • Kukkuu:)

    Palikkatesti.fi kasasi yhteen kolme paikkaa mistä löydät lego-ohjeet helposti ja vaivattomasti. Heh… noita on 4 :)

    Vastaa

Jätä kommentti

© 2012 Palikkatesti - Palikkatesti.fi on LEGO-harrastajien ylläpitämä sivusto. LEGO Group ei sponsoroi sivustoa.